Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Nieuws

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Uitgelicht

Actie Kerkbalans

De Actie Kerkbalans kent voor onze wijk een gewéldig resultaat ten opzichte van vorig jaar. De teller bleef dit jaar staan op een bedrag van € 129.700,- (2016: € 123.000,-). Dat is bijna € 7.000,- meer dan vorig jaar. Met dit resultaat geven wij als wijkgemeente een krachtig signaal uit richting behoud van de Bethelkerk ook na 2021. In de eerstvolgende kerkbode worden de resultaten van onze gehele Protestantse Gemeente gepubliceerd. Wij danken alle medewerkers en gevers! De kerkrentmeesters van de Bethelkerk.

Filmmiddag

Een groep Bethelkerkers gaat eens per maand naar de 50plus Bios van Pathé Scheveningen. Maar iedereen (zowel mannen als vrouwen, Bethelkerker of niet) is welkom om zich hierbij aan te sluiten. Na afloop is er voor wie wil nog een gezellig samenzijn bij Zarautz aan de Prins Willemstraat al dan niet met het gezamenlijk eten van de daghap.
De eerstvolgende datum is: dinsdag 14 maart. De film die dan draait heet “Race” en gaat over het waargebeurde en indrukwekkende verhaal van de iconische atleet Jesse Owens, een afro-Amerikaan, die tijdens het naziregime van Hitler maar liefst vier gouden medailles in de wacht sleepte bij de Olympische Spelen van Berlijn in 1936. Voor wie wil, praten we nog wat na bij Zarautz. Deze keer geen (georganiseerd) eten met elkaar. Opgeven is niet nodig. Wil je bij de groep zitten dan graag voor 13.10 uur aanwezig zijn.

Gesprekskring ‘Waarom niet?’

Dit is een nieuwe kring voor mensen tussen de 35 en 55 jaar en komt één keer per maand bijeen. Elke keer wordt er een thema besproken, en dit thema verschilt per keer. Afgelopen kring was een erg mooie kring die viel op Valentijnsdag. Het thema ging daarom ook over de liefde! Als u zich wilt aanmelden kunt u dit doen via caroline.couprie@gmail.com. Er is een Whatsapp groep waar elke keer de locatie wordt vastgesteld. Als u de locatie wil weten kunt u terecht via dit mail adres!

Bloemschikken

Op woensdag 29 maart is er weer crea. We gaan een voorjaarsbloemstukje maken. Wil je meedoen dan is opgave noodzakelijk. Dit kan t/m zondag 26 maart bij toossterken@solcon.nl. De kosten zijn € 10.-. De ‘winst’ is ten bate van het wijkwerk.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen