Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Nieuws

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Nieuwsbrieven Bethelkerk

Nieuwsbrief 16-2-2020

Nieuwsbrief 9-2-2020

Nieuwsbrief 2-2-2020

Nieuwsbrief 26-1-2020

Nieuwsbrief 12-2-2020

Nieuwsbrief 5-1-2020

Wilt u de nieuwsbrief voortaan in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@bethelkerkscheveningen.nl

Filmmiddag

Pathé is met haar 50plus films weer teruggekeerd naar de oude formule van een goedkoop kaartje en met een pauze waarin je een kopje koffie of thee met wat lekkers krijgt aangeboden.  Daarom willen wij (Greet Kappers en Toos Maasland – Sterken) de filmmiddagen weer oppakken.

De eerste filmmiddag is op dinsdag 25 februari met de film ‘Greenbook’. Een hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de lompe Italiaanse uitsmijter Tony (Viggo Mortensen) en de verfijnde concertpianist Shirley (Mahershala Ali), die gedwongen worden samen te werken en hierdoor hun verschillen opzij moeten zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.

De film begint om 13.30 uur in Pathé Scheveningen. Pathé 50PLUS heeft weer de vaste ticketprijs van € 8,-. Dat is ruim 20% voordeliger dan een regulier ticket. Met weer het bekende kopje koffie of thee en iets lekkers erbij in de pauze.

Uiteraard is iedereen welkom, man of vrouw, lid of geen lid van één van de Scheveningse kerken. En (schrijft Pathé zelf) …. alle leeftijden zijn welkom tijdens de 50PLUS BIOS! We gaan geen plaatsen meer reserveren. Wil je bij elkaar zitten kom dan op tijd. Maar zo wie zo zien we elkaar in de pauze. Opgave is dan ook niet nodig.

Wel is opgave nodig voor het eten en/of drinken erna bij Zarautz. (Dagmenu nog steeds € 10.) Dit kan via film@bethelkerkscheveningen.nl of tel 06 1369 1336.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen