Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Nieuws

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Kerkdienst naar 30 bezoekers

De Bethelkerk verlaagt het aantal bezoekers voor kerkdiensten in de maand oktober naar 30 personen (exclusief medewerkers). Dit besluit volgt op het dringende advies van de Protestantse Kerk in Nederland.

Omdat er 30 beschikbare plaatsen zijn, hebben we twee oproepen:

  • Maak gebruik van de mogelijkheid om naar de kerk te komen. U bent welkom! Bedenk tegelijkertijd dat anderen de diensten eveneens willen bezoeken. Gun ook hen een plek wanneer u zelf al aan de beurt bent geweest.
  • Kunt u, nadat u zich heeft aangemeld, toch niet naar de kerk komen? Wilt u zich dan weer afmelden (via de website, telefonisch of via info@bethelkerkscheveningen.nl)? Zo kunnen we anderen uw plek aanbieden.

Aanmelden (en afmelden) voor de kerkdienst kan via www.bethelkerkscheveningen.nl/aanmelden. U kunt ook bellen naar Jolanda de Boer (070-3557241, bij voorkeur op dinsdagmorgen en vrijdagmorgen van 10.00-12.00 uur).

Wanneer het aantal beschikbare plaatsen volgeboekt is, komt u op een wachtlijst te staan. Overboeken is dus mogelijk. U krijgt dan bericht wanneer er afmeldingen zijn en u krijgt voorrang bij een volgende zondag. Oppas en kindernevendienst gaan door.

Met betrekking tot andere activiteiten in het kerkgebouw: kleine groepen kunnen doorgaan, met inachtneming van de richtlijnen. Grotere activiteiten en groepen met een kwetsbare doelgroep stellen we voorlopig uit. Coördinatoren van kringen etc. zullen de deelnemers informeren.

Nieuwsbrieven Bethelkerk

Nieuwsbrief 29-11-2020

Nieuwsbrief 22-11-2020

Nieuwsbrief 15-11-2020

Nieuwsbrief 8-11-2020

Nieuwsbrief 1-11-2020

Nieuwsbrief 25-10-2020

Wilt u de nieuwsbrief voortaan in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@bethelkerkscheveningen.nl

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen