Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Nieuws

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Vijf kerken op Scheveningen luiden klokken voor de vijf omgekomen surfers

Vijf Scheveningse kerken zullen vanavond stilstaan bij de vijf jonge surfers die bij het drama bij het Noordelijk Havenhoofd op Scheveningen zijn omgekomen.

Afgelopen maandagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd omdat er meerdere personen ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd in de problemen waren gekomen. Inmiddels weten we dat er vijf surfers zijn omgekomen. Scheveningen is aangeslagen en rouwt om dit verlies.

De H. Antonius Abtkerk, de Nieuwe Badkapel, de Bethelkerk, de Prinses Julianakerk en de Oude Kerk luiden om 19.00 uur vijf minuten hun kerkklokken ter nagedachtenis aan deze vijf jonge mensen en als blijk van steun en medeleven aan de nabestaanden.

#scheveningenrouwt

Presentje

Deze week hebben een aantal gemeenteleden een presentje bezorgd bij de leden van de ouderen soos. Gezien de reacties op de mail van de Bethelkerk, viel dat zeker in de smaak!

Bijbel Basics

De komende weken gaat het leven allemaal net even anders dan we gewend zijn. Maar gelukkig kun je nog steeds mooie momenten hebben rond de Bijbel, gewoon thuis aan de keukentafel. Omdat de kerkdiensten tijdens deze zondagen (22 maart, 29 maart en 5 april) niet doorgaan, bieden we voor de komende zondagen het Bijbel Basics materiaal ook in aangepaste vorm aan. We hebben het materiaal zo aangepast dat het speciaal gericht is op de gezinssituatie, zodat je thuis samen met je kinderen kunt toeleven naar Pasen. Dit materiaal is gratis beschikbaar als download.

Download Bijbel Basics voor thuis

Aanmelden voor Bijbel Basics is gratis, net als het downloaden van het materiaal!

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen