Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Nieuws

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Nieuwsbrieven Bethelkerk

Nieuwsbrief 18-11-18

Nieuwsbrief 11-11-18

Nieuwsbrief 04-11-18

Nieuwsbrief 28-10-18

Wilt u de nieuwsbrief voortaan in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@bethelkerkscheveningen.nl

Uitgelicht

Storing internet
Zondag 18 november was er een storing bij de uitzending van de ochtenddienst. Door een technisch probleem er niemand inloggen. Het probleem is inmiddels verholpen. Onze excuses hiervoor.
Het beamteam

Oefenliederen voor de maand oktober

725 Gij boden rond Gods troon
727 Voor alle heiligen in de heerlijkheid
728 De heiligen, ons voorgegaan
730 Heer, herinner U de namen
445 De nacht is haast ten einde

Kloosterbezoek

Het Oecumenisch Beraad Scheveningen organiseert op woensdag 14 november een gezamenlijk bezoek aan het klooster van de Broeders van Sint Jan, Oude Molstraat 35 in het centrum van Den Haag. Wat doen de broeders daar? Hoe ziet het klooster eruit? Wat houdt hun kloosterleven in? Allemaal vragen waar een antwoord op gegeven zal worden tijdens de lezing en bij de rondleiding. Flyers met meer informatie vindt u naast de lift, of meer inlichtingen bij Rien en Toos. De kosten zijn 12,50 p.p., contant te voldoen.

Winterfair

Op zaterdag 1 december is er weer Winterfair in de Nieuwe Vonk van 10 – 15.00 uur. U bent van harte uitgenodigd. Voor het slagen van de Winterfair hebben we ook uw hulp nodig. Wij zoeken baksters/bakkers voor cakes, tulbanden enz. Ook kunnen we goed speelgoed (geen knuffels) gebruiken en tweedehands kerstversieringen. Dit kunt u inleveren op zondagmorgen 18 november in de kerk of woensdag 21 november tussen 19.00 -20.00 uur in de Nieuwe Vonk. Uw baksels kunt u vrijdagmiddag 30 november of zaterdagmorgen 1 december brengen. Wij hopen op uw medewerking!

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen