Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Nieuws

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Uitgelicht

Kindernevendienst spaart voor bijbels voor China

Met de kinderen van de kindernevendienst sparen we sinds kort voor prentenbijbels voor Chinese plattelandskinderen. Deze kinderen leven in armoede en gaan naar de zondagschool, waar ze bijbelverhalen uit de prentenbijbel te horen krijgen. Ook krijgen ze daar een beetje extra aandacht die ze hard nodig hebben.
Van het geld dat we tot op heden gespaard hebben, hebben wij €40,- naar het NBG kunnen overmaken die hier 8 prentenbijbels voor kunnen aanschaffen.
Ondertussen gaan wij nog door met sparen.

Zomer ontmoetingsmiddag voor ouderen

Donderdag middag 9 augustus a.s. organiseren wij weer een gezellige ontmoetingsmiddag in de hal van de Bethelkerk. De middag is van 14.00 uur tot 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom om elkaar te ontmoeten en te genieten van een hapje en drankje en een mooi programma. We besluiten de middag zoals altijd met soep en een broodje. De Koffieochtend komt deze dag te vervallen. Wij vinden het prettig als we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, daarom kunt u zich aanmelden op één van de lijsten in de hal van de kerk of bij een van onderstaande telefoonnummers.  U kunt dit doen tot uiterlijk zondag 5 augustus. Voor vragen kunt u terecht bij :
Riet Pronk tel. 354 91 20
Joke van den Ende tel. 394 50 54
Gré van den Berg tel. 354 32 31

Startzondag 16 september 2018 ‘In gesprek’

Het thema van deze startzondag is ‘In gesprek’; zowel het gesprek aangaan met elkaar als soms in gesprek zijn, dus onbereikbaar zijn. Allerlei aspecten van communicatie en in gesprek zijn met elkaar komen deze dag aan de orde. We zouden het leuk vinden als u allemaal meedoet. De formulieren om u op te geven liggen bij de balie en bij de lift.

Uit andere kerken:

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen