Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Nieuws

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Uitgelicht

Bijouterie beurs

Op zaterdag 19 augustus is er in de Bethelkerk een Bijouterie beurs van 10.00 – 15.00 uur ten bate van het wijkwerk. Zowel nieuwe als tweedehands kettingen, armbanden, oorbellen zijn te koop. Verder ook mooie sjaals. Ook kunt u hier terecht voor advies of reparaties (naderhand) van uw eigen ketting.
Heeft u zelf kettingen, armbanden enz. die u niet meer draagt wilt u die dan doneren aan de beurs? U kunt uw sieraden deponeren in de doos in de ontmoetingshal van de kerk.

Van harte welkom.

Reünie Lunterengangers

Woensdag 30 augustus a.s. hopen wij bij elkaar te komen, om met foto’s en gezelligheid onze herinneringen aan onze vakantieweek in Lunteren op te halen.
De middag, gehouden in de Nieuwe Vonk, begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Hierbij bent u daarvoor van harte uitgenodigd en neem gerust uw familie of kennissen mee. Ook zij die interesse hebben voor de vakantie volgend jaar in Lunteren, waar nog plaats voor is, zijn van harte welkom. Wilt u wel even doorgeven of u wel/niet komt op telefoonnr.: 06 – 383 270 22 (Jaap van den Berg).
Tot ziens op de reünie.
Het team

ZomerZangAvonden in de Oude Kerk, aanvang 20.00 uur

Dinsdag 15 augustus 2017:
Ds. F.J. van Harten, Scheveningen m.m.v. ‘Laudate Deo’ o.l.v. Michael Spaans. Koororgel: Danny Spaans; koororgel: Bert den Hertog.

Dinsdag 29 augustus:
Ds. J. Maasland, Scheveningen m.m.v. ‘Hervormd Kerkkoor Scheveningen’ o.l.v. Astrid Oudewaal. Hoofd- en koororgel: Bert den Hertog.

Terug in de Tijd.

Op zondag 24 september is er in deze kerk weer een Terug in de Tijddienst. Aanvang om 17.00 uur. Het thema van deze dienst is ‘Blijf bij mij Heer’. Ds. J. Maasland zal de verbindende teksten spreken en de heer Joop de Vries bespeelt dan het orgel. U kunt verzoekliederen met betrekking tot dit thema aanvragen tot uiterlijk 10 september bij de volgende personen: Henk Buis 354 40 12, Riny Pronk 350 31 22, Riet Pronk 354 91 20 en Gré v.d. Berg 354 32 31.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen