Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Nieuws

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Nieuwsbrieven Bethelkerk

Nieuwsbrief 17-10-2019

Nieuwsbrief 10-11-2019

Nieuwsbrief 3-11-2019

Nieuwsbrief 27-10-2019

Nieuwsbrief 20-10-2019

Nieuwsbrief 13-10-2019

Wilt u de nieuwsbrief voortaan in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@bethelkerkscheveningen.nl

Uitgelicht

Nieuwe predikant
Er is een nieuw menu voor het zoeken naar een nieuwe predikant aangemaakt. Klik hier om naar de pagina te gaan.

Winterfair 2019

Zaterdag 30 november a.s. bent u tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom op de Winterfair in wijkgebouw ‘De Vonk’, Jurriaan Kokstraat 175 (naast de Bethelkerk). Er worden mooie cadeautjes, leuke hebbedingetjes, adventstukken, persoonlijke kerstballen, lichtjes met naam of wens en nog veel meer, verkocht. Verder ook weer eigen gemaakte jam, koekjes, tulbanden, boterkoek en andere lekkere dingen. Ook vindt u hier enkele  kramen met tweedehands kerstspullen en tweedehands kinderspeelgoed voor leuke prijzen. En natuurlijk zijn er ook weer prachtige verlotingen. Verder kunt u hier terecht voor oliebollen, gebakken vis, soep en gebak. Dus kom gezellig langs voor een kopje koffie met tulband, of een lekkere lunch!

Met uw komst en uw aankopen draagt u bij aan het goede doel. Tien procent van de opbrengst van deze Winterfair wordt gedoneerd aan  (wordt later ingevuld)
De overige opbrengst komt ten goede aan het wijkwerk van de Bethelkerk.

Najaarsconcert in de Bethelkerk

Zending over Grenzen organiseert op vrijdag 29 november om 20.00 uur een najaarsconcert in de Bethelkerk met medewerking van YMCA Gospel Choir en Joke Buis. Het koor zingt eigen repertoire en Joke Buis brengt een aanstekelijke mix van bekende kerkliederen en nieuwe liederen uit haar net gestarte meerjarenproject ‘Vertrouwd & Nieuw’. Toegangskaarten kosten € 17,50 en kunt u reserveren via de website www.zendingovergrenzen.nl/concert. U bent van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen.

Zending over Grenzen

Het concert wordt georganiseerd door Zending over Grenzen. Dat is een christelijke organisatie die al ruim 40 jaar geestelijke en materiële hulp biedt aan de allerarmsten in zes Oost-Europese landen. De inkomsten uit de kaartverkoop zijn volledig bestemd voor Zending over Grenzen en worden toegevoegd aan de collecte die tijdens het programma wordt gehouden. De Zendingscommissie van de Protestantse Gemeente te Scheveningen heeft een donatie toegezegd voor het doel van dit concert “Geestelijke en materiële hulp aan de allerarmsten in Oost-Europa’.

Joke Buis

Zangeres Joke Buis is al langere tijd landelijk bekend als enthousiast vertolker van bekende oude kerkliederen, zoals bekende gezangen, liederen van Johannes de Heer en klassiekers uit de opwekkingsbundel. Vanaf medio 2019 is Joke een nieuw muzikaal project begonnen, onder de noemer ‘Vertrouwd & Nieuw’, waarmee ze nieuwe gezangen en luisterliedjes aan dit repertoire toevoegt. Bezoekers van de Zending over Grenzen concerten krijgen alvast een voorproefje van Joke’s ‘Vertrouwd & Nieuw’ programma, waarin de wisselwerking tussen oud en nieuw en het thema ‘Vertrouwen’ centraal staan.

YMCA Gospel Choir

YMCA Gospel Choir heeft met eigentijdse gospelmuziek een uniek en herkenbaar geluid. Op het repertoire staan nummers van onder andere Paul Baloche, Steven Curtis Chapman en Kirk Franklin en eigen nummers, geschreven door koorleden en de dirigent. YMCA Gospel Choir werkte mee aan de cd-opname en live tour van Kees Kraayenoord, aan een radio-opname met het Metropole orkest en twaalf concerten van Linda Wagenmakers. Het ruim zestig leden tellende koor komt uit de hele Haagse regio, beschikt over een eigen band en de muzikale en creatieve leiding is in handen van dirigent Rob Buis.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen