Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Nieuws

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Kerkdienst naar 30 bezoekers

De Bethelkerk verlaagt het aantal bezoekers voor kerkdiensten in de maand oktober naar 30 personen (exclusief medewerkers). Dit besluit volgt op het dringende advies van de Protestantse Kerk in Nederland.

Omdat er 30 beschikbare plaatsen zijn, hebben we twee oproepen:

  • Maak gebruik van de mogelijkheid om naar de kerk te komen. U bent welkom! Bedenk tegelijkertijd dat anderen de diensten eveneens willen bezoeken. Gun ook hen een plek wanneer u zelf al aan de beurt bent geweest.
  • Kunt u, nadat u zich heeft aangemeld, toch niet naar de kerk komen? Wilt u zich dan weer afmelden (via de website, telefonisch of via info@bethelkerkscheveningen.nl)? Zo kunnen we anderen uw plek aanbieden.

Aanmelden (en afmelden) voor de kerkdienst kan via www.bethelkerkscheveningen.nl/aanmelden. U kunt ook bellen naar Jolanda de Boer (070-3557241, bij voorkeur op dinsdagmorgen en vrijdagmorgen van 10.00-12.00 uur).

Wanneer het aantal beschikbare plaatsen volgeboekt is, komt u op een wachtlijst te staan. Overboeken is dus mogelijk. U krijgt dan bericht wanneer er afmeldingen zijn en u krijgt voorrang bij een volgende zondag. Oppas en kindernevendienst gaan door.

Met betrekking tot andere activiteiten in het kerkgebouw: kleine groepen kunnen doorgaan, met inachtneming van de richtlijnen. Grotere activiteiten en groepen met een kwetsbare doelgroep stellen we voorlopig uit. Coördinatoren van kringen etc. zullen de deelnemers informeren.

Nieuwsbrieven Bethelkerk

Nieuwsbrief 18-10-2020

Nieuwsbrief 11-10-2020

Nieuwsbrief 04-10-2020

Nieuwsbrief 27-09-2020

Nieuwsbrief 20-09-2020

Nieuwsbrief 13-09-2020

Wilt u de nieuwsbrief voortaan in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@bethelkerkscheveningen.nl

HELPT U MEE COLLECTEREN VOOR DE VLUCHTELINGENKINDEREN IN GRIEKENLAND?

Natte tenten, onvoldoende sanitair en te weinig eten. Zo wachten duizenden bange kinderen in Griekse vluchtelingenkampen op de winter die komt. Ze zijn hier, soms helemaal alleen, aangekomen vanuit het Midden-Oosten en Afrika, op zoek naar warmte en veiligheid.
Is dit de plek waar ze eindigen? Samen staan we op omdat we geloven dat deze kinderen recht hebben op een beter leven.
We willen helpen met voedsel, kleding en onderwijs en proberen hen op een betere plek te krijgen!

Kerk in Aktie gaat landelijk collecteren voor dit doel, doet u mee?
U kunt u opgeven aan Henk C.Buis. mailadres hc.buis@ziggo.nl of 0640040682.
Namens de kinderen, Bedankt!

Bijbel Basics

De komende weken gaat het leven allemaal net even anders dan we gewend zijn. Maar gelukkig kun je nog steeds mooie momenten hebben rond de Bijbel, gewoon thuis aan de keukentafel. Omdat de kerkdiensten tijdens deze zondagen (22 maart, 29 maart en 5 april) niet doorgaan, bieden we voor de komende zondagen het Bijbel Basics materiaal ook in aangepaste vorm aan. We hebben het materiaal zo aangepast dat het speciaal gericht is op de gezinssituatie. Dit materiaal is gratis beschikbaar als download.

Download Bijbel Basics voor thuis

Aanmelden voor Bijbel Basics is gratis, net als het downloaden van het materiaal!

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen