Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Scheveningse activiteiten

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Jeugd

In Scheveningen wordt door verschillende wijken samengewerkt om activiteiten te organiseren. Ook worden er (christelijke) activiteiten voor jongeren georganiseerd welke los staan van één of meerdere wijken. Hieronder vind je een overzicht van deze activiteiten:

Het Geuzenhonk

4 tot en met 9 jaar:

‘t dak eraf, dat gebeurt elke maandag van 18:30 tot 19:30 uur! Lekker knutselen, spelletjes doen en met de club naar buiten als het mooi weer is.

10 t/m 14:

1x in de 3 weken op vrijdag een activiteit in het Geuzenhonk of met de club ‘op pad’. Filmpje pakken, schaatsen, kortom leuke dingen doen.

20+:

Elke woensdagavond (behalve tijdens schoolvakanties) van 19:45 tot 21:45 naaiclub in het Geuzenhonk. Wilde je altijd al dat ene rokje maken voor jezelf of je dochter? Of heeft je zoontje een tuinbroek bij je besteld en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je op de naaiclub aan het juiste adres. Met als motto ‘niets moet, alles mag’ breng je patroon mee en op je eigen tempo lekker aan de slag. Uiteraard onder het genot van een kopje thee of koffie en altijd tijd voor een praatje.

Vakantieactiviteiten:

Check hiervoor de website van het Geuzenhonk:

www.geuzenhonk.nl

Adres: Kranenburgweg 92, 2581 XS Scheveningen

 

YMCA

Door YMCA Scheveningen worden allerlei activiteiten voor kinderen en jongeren georganiseerd. Voor een overzicht van alle activiteiten klik op:

http://www.ymcascheveningen.nl

Adres: Keizerstraat 58, 2584 BK Scheveningen

DasFast

Dasfast is een jongerenclub voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar oud. Dasfast is om de week op zaterdagavond om 19:30.

Adres: wijkgebouw THABOR , Van Boetzelaerlaan 286

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Er zijn geen uitvaarten gepland.

Bethelkerk Scheveningen