Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Landelijke activiteiten

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Jop

JOP is de landelijke organisatie voor jeugd van de Protestantse Kerk in Nederland. JOP is van kinderen en jongeren. Want JOP gelooft in kinderen en jongeren. JOP gelooft ook in God. JOP wil met jou en jouw groep ontdekken wat geloven kan betekenen.

JOP kun je tegenkomen op landelijke kidsdagen, in de kerk en natuurlijk ook online! Op deze site kan je een eigen paspoort maken. Daarmee kun je inloggen op het forum, bijvoorbeeld. Ontmoet ook op die manier andere JOP kids.

Bij JOP gaat het vaak over God, jijzelf, jouw groep en de wereld om je heen. Dat kun je op deze website ook zien. Wat hebben God, jijzelf, jouw groep en de wereld om je heen met elkaar te maken? Met JOP kun je dat ontdekken.

Visie

JOP gelooft in jongeren en JOP gelooft in God. JOP gelooft dat God een relatie wil aangaan met de jongeren in de Protestantse Kerk en daarbuiten. Geloof wordt gevoed door je gevoel, gedachten en vragen te delen met anderen. Geloof krijgt handen en voeten door zich in te zetten voor de wereld. Daarmee zijn de vier kerndimensies van JOP aangegeven: God, ik, de ander en de wereld.

Missie

JOP wil kinderen en jongeren voorgaan in en uitdagen tot persoonlijke, eigentijdse, creatieve ervaringen van Gods aanwezigheid samen met anderen en te ontdekken dat deze ervaringen volledig tot hun recht komen vanuit een relatie met God in Christus.

Hervormd Gereformeerde jeugdbond (HGJB)

Voor kinderen, tieners en jongeren

Klik hier voor alle informatie vinden die voor jou belangrijk is. Informatie over alle HGJB-activiteiten en de bladen Spirit en Cruciaal. Maar ook heel veel informatie over thema’s die voor jou interessant zijn! Daarom HGJB Voor jou!

Youth for Christ

Youth for Christ is een christelijke jongerenorganisatie die wereldwijd onvoorwaardelijk voor jongeren gaat.

Voor meer informatie, klik hier.

YMCA

Voor informatie over YMCA klik hier.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Er zijn geen uitvaarten gepland.

Bethelkerk Scheveningen