Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Kindernevendienst

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Elke zondag is er kindernevendienst voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar (de basisschoolleeftijd). Aan de hand van een zelfgekozen thema vertellen wij een verhaal uit de bijbel afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Met de kleintjes (4 t/m 7 jaar) maken wij, passend bij het thema, een leuk en eenvoudig knutselwerkje of een kleurplaat. De groten (8 t/m 12 jaar) maken een moeilijker knutselwerkje, een puzzel of we doen een bijbelquiz.

Wilt u, wil jij iets met de kinderen doen in de kerk, wees welkom als leiding bij de kindernevendienst en geef u/je op bij iemand van de leiding.

Kindernevendienst spaart voor bijbels voor China

Met de kinderen van de kindernevendienst sparen we sinds kort voor prentenbijbels voor Chinese plattelandskinderen. Deze kinderen leven in armoede en gaan naar de zondagsschool, waar ze Bijbelverhalen uit de prentenbijbel te horen krijgen. Ook krijgen ze daar een beetje extra aandacht die ze hard nodig hebben.
Van het geld dat we tot op heden gespaard hebben, hebben wij €40,- naar het NBG kunnen overmaken die hier 8 prentenbijbels voor kunnen aanschaffen.
Ondertussen gaan wij nog door met sparen.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Klik hier om de uitvaartdienst van

Krijntje Verbaan- de Jong te volgen.

Klik hier voor de liturgie.

Bethelkerk Scheveningen