Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Catechese

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Catechese

Bij de jongerencatechese ontdek je met leeftijdsgenoten wat de Bijbel te zeggen heeft over het leven met God, vriendschap, omgaan met elkaar, de wereld om je heen, en nog veel meer.

Eind augustus 2022 zijn we in het Westbroekpark al een eerste keer bij elkaar geweest. We gaan er een mooi seizoen van maken. We komen steeds bij elkaar op zondag na de kerkdienst van 11.30 – 12.30 uur.
De volgende momenten staan gepland: 16 oktober, 27 november 2022, 15 januari, 19 februari, 26 maart, 28 mei en 25 juni 2023.

Meestal is er deze zondagen ook Vier-de-Zondag waardoor de jongerencatechese makkelijk te combineren is met een activiteit voor je ouders. We zien je graag komen! Maarten Pronk en Gerco Lock.

Contactpersoon: Maarten Pronk, Gerco Lock
E-mail: dominee@bethelkerkscheveningen.nl

Belijdeniscatechese

Wil je je verdiepen in het christelijk geloof? Dan biedt de belijdeniscursus van de Bethelkerk daar een goede mogelijkheid voor. De avonden zijn bedoeld voor mensen die er aan toe zijn openlijk ‘ja’ te zeggen tegen God en uit te spreken dat ze Jezus Christus willen volgen. De cursus loopt dan ook uit op het afleggen van de openbare belijdenis van het geloof en eventueel de doop. Maar de doelgroep is breder. Het is ook een prima plek voor mensen die denken dat ze er (nog) helemaal niet aan toe zijn om belijdenis te doen, maar die wel samen met anderen willen ontdekken wat het betekent om in de kerk en in de praktijk van het dagelijks leven je geloof in Christus te belijden. Je mag dus al je vreugden, twijfels, en vragen meenemen.

We hopen eind oktober 2022 met een groepje van start te kunnen gaan. Dat inspireert en maakt de gesprekken wel zo boeiend. Het is de bedoeling om tot Palmpasen ongeveer eens per twee weken bij elkaar te komen. We kunnen met elkaar bespreken welke avond het best schikt voor de deelnemers.

Meer weten? Er over doorpraten?
Neem even contact op met ds. Gerco Lock (dominee@bethelkerkscheveningen.nl, 06-26416788).

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Klik hier om de uitvaartdienst van

Krijntje Verbaan- de Jong te volgen.

Klik hier voor de liturgie.

Bethelkerk Scheveningen