Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Diensten aan zee

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

De Diensten aan zee vinden plaats op iedere tweede zondag van de maand – met uitzondering van de maanden mei tot en met augustus – om 17.00 uur.

De vaste organist is Sander van Marion die in deze diensten ‘de sterren van de hemel speelt’. Van hem is ook het idee voor deze bijzondere diensten afkomstig. Hij is verantwoordelijk voor het muzikale gedeelte dat kwalitatief van hoog niveau is.

Vanaf het ontstaan van de Diensten aan zee is het de bedoeling dat deze diensten niet alleen voor gemeenteleden zijn maar ook voor die mensen die niet iedere zondag de weg naar de kerk vinden. De commissie ‘Diensten aan zee’ probeert met een bijzondere formule het gesproken woord hand in hand te laten gaan met een goed stuk muziek. Muzikale medewerkenden zijn veelal koren, instrumentalisten en solisten. Kortom voor elk wat wils.

Na de dienst is er gelegenheid om met elkaar koffie of thee te drinken en wat na te praten. Voor de kinderen is er limonade.

Bent u enthousiast over de Diensten aan zee en zou u graag iemand in uw omgeving op deze bijzondere diensten attenderen? In de hal van de Bethelkerk vindt u speciale flyers die u mag meenemen om te verspreiden.

De Digitale Diensten aan zee kunt u bekijken op het YouTubekanaal van de Bethelkerk, of klik hier.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen