Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Diensten aan zee

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Klik HIER om op Youtube de Dienst aan zee van november 2021 te bekijken.

Heeft u al gekeken? Digitale Dienst aan Zee!

De Diensten aan Zee worden  alleen nog maar digitaal uitgezonden.

Vanaf zondag 7 november kunt u de nieuwe Digitale Dienst aan Zee bekijken en beluisteren via het You Tube kanaal van de Bethelkerk. Speciaal voor u gemaakt met hulp van Toon van den Ende en samengesteld door Sander van Marion.

De komende maanden maken wij gebruik van oude opnames. De volgende Dienst aan zee is in december en staat in het teken van kerst. We hopen dat u geniet van de prachtige kerstliederen en… heel bijzonder: de Midwinterhoorn.

Door allerlei verschillende omstandigheden, technisch en praktisch, is het niet mogelijk om meer Digitale Diensten aan zee te maken.

We vieren de laatste dienst aan zee, live met elkaar in de Bethelkerk op Scheveningen op 11 september 2022. We hopen dan jullie allemaal te ontmoeten.

De commissie Diensten aan Zee is afhankelijk van uw financiële bijdrage. Indien u het werk van de commissie Diensten aan Zee wilt steunen dan is uw gift bijzonder welkom op bank nummer NL36 RABO 0373 728 670 t.n.v. Protestantse Gemeente te Scheveningen o.v.v. ‘giften Diensten aan Zee’.

Een boodschap van hoop en mooie muziek. Dat is waar wij voor staan!
Veel kijk en luisterplezier!

De commissie Diensten aan Zee

De Digitale Diensten aan zee kunt u bekijken op het YouTubekanaal van de Bethelkerk, of klik hier.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen