Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Uit andere kerken

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Julianakerk

Eens per maand is er de Contactmiddag in wijkgebouw Thabor, van Boetzelearlaan 286. Iedereen is harte welkom, wij beginnen om 14.00 uur tot ongeveer 16.15 uur.  De zaal is open vanaf 13.30 uur, de koffie staat klaar met een dingetje.
Dit zijn de data voor het najaar:

 • Dinsdag 9 oktober:
  Boeiende presentatie met Power Point door “Woord en Daad” over
  “Mijn buurman was Joods”
 • Dinsdag 13 november:
  Ds. H.G. de Graaff, uit Niewerburg, komt een lezing geven.
  (Onderwerp is nog niet bekend)
 • Dinsdag 11 december:
  Adventsmiddag.

Contactpersoon is Dickey Spaans.

Anthonius Abt

Zingen met plezier – op weg naar kerst

Deze keer staat ‘Zingen met plezier’ onder leiding van Richard Ram, dirigent van gemengd koor Gli Uccelli. Ervaring met zingen is niet nodig: iedereen kan het. Bovendien helpt Richard de deelnemers op weg met oefeningen om de stem los te maken. Ervaar hoeveel plezier samen zingen geeft: het brengt een zonnetje in je dag. Op het programma staan vooral kerstliederen, wat wil je nog meer? Kosten: vrijwillige bijdrage. Aanmelding bij het secretariaat is verplicht, tel. 354 17 42, e-mail antoniusabt@rkdenhaag.nl, of op de intekenlijst in de Ontmoetingsruimte.

Datum: zaterdag 8 december 2018 | Tijd: 10.30 uur | Plaats: pastorie Antonius

Orgelconcert – donderdag 6, 13, 20, 27 december

Elke donderdag geeft Patrick Hopper om 13.00 uur een kort concert op het orgel van de Antonius Abtkerk. Met zijn muziekkeuze probeert hij aan te sluiten bij de (liturgische) tijd van het jaar. Ongeveer één week tevoren staat het programma op website patrickhopper.com/orgel. De toegang is vrij en fotograferen is toegestaan. Entree vanaf 12.45 uur door de rechterzijdeur van de kerk.

Wereldwinkel – zaterdag 1 en zondag 2 december

Eén weekend per maand is er in de Ontmoetingsruimte van de Abt verkoop van artikelen uit de Wereldwinkel. Het assortiment omvat voornamelijk levensmiddelen: koffie, thee, rijst, jam, pindakaas, chocoladepasta en ander broodbeleg. Incidenteel is er verkoop van handnijverheidsproducten. Voor het volledige assortiment levensmiddelen en cadeauartikelen kunt u terecht in de Wereldwinkel, Stevinstraat 149.

Kerk open voor bezichtiging – zaterdag 1 en 15 november

De Antonius Abtkerk is open voor bezichtiging op de eerste en derde zaterdag van de maand van 14.00 tot 16.30 uur. Er zijn dan vrijwilligers aanwezig die uitleg kunnen geven over de historie, de bouw en het interieur van de kerk. De toegang is vrij en fotograferen is toegestaan.

Badkapel

Oude Kerk

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen