Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Jaarlijks

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Paasontbijt

Op eerste paasdag organiseren we voor de kerkdienst uit een Paasontbijt voor jong en oud in de Nieuwe Vonk. Het is fijn om met elkaar het paasfeest op deze manier te beginnen. De organisatie ligt in handen van het crea team.

Vakantieweek ouderen

Ieder jaar organiseert een team vrijwilligers, met medewerking van de diaconie een vakantie-week voor ouderen in Lunteren. Informatie en opgave: lunteren@bethelkerkscheveningen.nl

Zomer ontmoetingsdag ouderen

In de zomer is er sinds een aantal jaren een groots evenement: de Ontmoetingsmiddag voor Ouderen. Deze wordt op een woensdagmiddag in augustus gehouden in de hal van de Bethelkerk. We ontvangen iedereen om 14.00 uur met koffie/thee en iets lekkers, er wordt een afwisselend programma aangeboden en tussendoor hapjes en drankjes. De middag wordt afgesloten met soep en een broodje en is om 18.30 uur afgelopen.

Gemeente-ontmoetings-avond

Elk jaar is er in de Vonk een gemeente-ontmoetings-avond. Op die avond wordt de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld. Teams van verschillende samenstelling spelen met elkaar een bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. Iedereen uit de wijkgemeente Bethelkerk is van harte welkom! De avond begint om 8 uur (zaal open om half 8) en zal rond 10 uur afgelopen zijn. Een mooie gelegenheid om anderen uit onze gemeente te ontmoeten!

Winterfair

In december wordt de Winterfair  gehouden in wijkgebouw de Vonk. (Naast de Bethelkerk) Er zijn kraampjes met diverse leuke cadeautjes, gezellige zitjes, lekkere hapjes, heerlijke soep, gebak, tulbanden, oliebollen, glühwein en nog veel meer. Kortom beslist een bezoek waard. U bent welkom tussen 10.00 en 15.00 uur.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Bethelkerk Scheveningen