Logo Bethelkerk
Logo Bethelkerk

Jaarlijks

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?down

Paasontbijt

Op eerste paasdag organiseren we voor de kerkdienst uit een Paasontbijt voor jong en oud in de Nieuwe Vonk. Het is fijn om met elkaar het paasfeest op deze manier te beginnen. De organisatie ligt in handen van het crea team.

Vakantieweek ouderen

Ieder jaar organiseert een team vrijwilligers, met medewerking van de diaconie een vakantie-week voor ouderen in Lunteren. Informatie en opgave: lunteren@bethelkerkscheveningen.nl

Zomer ontmoetingsdag ouderen

In de zomer is er sinds een aantal jaren een groots evenement: de Ontmoetingsmiddag voor Ouderen. Deze wordt op een woensdagmiddag in augustus gehouden in de hal van de Bethelkerk. We ontvangen iedereen om 14.00 uur met koffie/thee en iets lekkers, er wordt een afwisselend programma aangeboden en tussendoor hapjes en drankjes. De middag wordt afgesloten met soep en een broodje en is om 18.30 uur afgelopen.

Winterfair

Op zaterdag 3 december 2022 bent u tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom op de Winterfair in de Bethelkerk. Er worden mooie cadeautjes, leuke hebbedingetjes, adventstukken, persoonlijke kerstballen, lichtjes met naam of wens en nog veel meer, verkocht. Verder ook weer allerlei lekkers en natuurlijk zijn er ook weer prachtige verlotingen. Verder kunt u hier terecht voor oliebollen, gebakken vis, soep en gebak. Dus kom gezellig langs voor een kopje koffie met tulband, of een lekkere lunch!

Met uw komst en uw aankopen draagt u bij aan het goede doel. Tien procent van de opbrengst van deze Winterfair wordt gedoneerd aan (wordt later ingevuld). De overige opbrengst komt ten goede aan het wijkwerk van de Bethelkerk.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Er zijn geen uitvaarten gepland.

Bethelkerk Scheveningen